SSS start beker met een klinkende oerwinning

Simonshaven 1

Mannen, 1, Groep 2 27

20 augustus 2016

Onbekend

Na oefenwedstrijden tegen Zinkwegse Boys (2-1 winst), DBGC (0-2 verlies), Piershil (0-2 verlies) en de Fendert (5-0 winst) staat vandaag de 1e bekerwedstrijd op het programma thuis tegen 4e klasser Simonshaven. Nieuw in de basis vandaag zijn Donaldo Eugenie en de uit eigen jeugd afkomstige Mark de Bie en Feni Bileti. Daarnaast is Max Pelkman weer terug van zijn wereldreis en verder zijn het allemaal bekende gezichten. Al snel blijkt dat het een eenzijdige wedstrijd gaat worden en de vraag is niet of de 3 punten op Klaaswaal blijven maar hoe hoog de uitslag zal worden? De 1-0 komt van het hoofd van Dennis de Cauwer. Kansen blijven volgen voor SSS maar het vizier staat nog niet op scherp en het duurt nog tot vlak voor rust maar dan gaat het snel: 2-0 en 3-0 door Max Pelkman en de ruststand wordt op 4-0 bepaald door Gijs van de Zande. In de rust komt Geir Sizoo in het veld in plaats van Lars van Gameren. In de tweede helft is het Dennis de Cauwer de met zijn tweede van de middag de stand op 5-0 brengt. De kansen blijven komen voor SSS maar het net wordt niet gevonden. De 6-0 komt van de voet van Donaldo Eugenie.  SSS wisselt Donaldo Eugenie en Erik Blokland voor de jeugdige Kjell Hoeve en Rens Philippa. Max Pelman scoort vervolgens uit een strafschop de 7-0 en Mark de Bie brengt de eindstand op 8-0. De volgende bekerwedstrijd staat dinsdagavond op het programma en dan reist SSS 1 af naar Zuid-Beijerland om daar om 19.30 uur te trachten om tegen ZBVH de volgende 3 punten binnen te halen maar dat zal niet zo gemakkelijk gaan als vanmiddag.