SSS MO19-1 verliest ruim van Zuidland maar heeft de titel nog in eigen hand.

6 - 0

SSS MO19-1

2e klasse 4

9 mei 2018 20:00

Op deze zonnige woensdagavond reizen we af naar zuidland waar we het om 20.00 uur moeten spelen. Deze wedstrijd is al zo vaak verzet maar vanavond is het dan eindelijk zover en kunnen we hopelijk de goede reeks van de vorige wedstrijden doorzetten. Bij aankomst zagen we al dat dit dus niet de meiden zijn die normaal gesproken spelen bij Zuidland MO19-1, maar je moet altijd uitgaan van je eigen kracht en gaan we dus vol vertrouwen beginnen aan de wedstrijd.

We beginnen vandaag met Sabine in het doel. Wendy, Myrthe en Lisa achterin. Charaya, Britt, Fenna en Nina op het middenveld. Milou, Kim en Demi voorin.
Lois en Demi den Hollander beginnen op de bank. Helaas konden Mandy, Amber, Sanne en Jaimy vandaag niet meedoen.

De eerste helft start niet echt zoals we verwacht hadden, in de 4e minuut krijgt Zuidland al een goede kans maar Sabine weet met een mooie redding haar doel nog even schoon te houden. In de 6e minuut is het wel raak en staan we al met 1-0 achter. Amper 3 minuten later ligt ook de 2-0 er al in en wacht ons een pittige klus te klaren. Kim krijgt een mooie kans om de aansluittreffer te maken maar ze schiet helaas net over. In de 18e minuut is het weer Zuidland die scoort en in de 23e minuut ook nog de 4-0 maakt. We knokken er hard voor maar we komen totaal niet in ons spel en als dan de grens ook nog een aantal keren vlag op buitenspel wat dus totaal niet zo is word het voor ons heel moeilijk om met 11 meiden daar tegen te spelen. Na 45 minuten is het rust en gaan we met een 4-0 achterstand de kleedkamer in.

De 2e helft begint iets beter en krijgen we iets meer kansen maar helaas gaat het schot van Kim weer net over het doel. Het gaat nu wat over en weer met kansen maar het ziet er niet echt naar uit dat we hier nog punten gaan pakken, maar ondanks dat blijven we wel voor iedere bal vechten. In de 86e minuut krijgen we ook de 5-0 nog tegen. Fenna heeft nog een mooi schot in huis maar ook die gaat er helaas niet in. En of het allemaal nog niet erg genoeg is valt in de 90e minuut ook nog de 6-0.

Meiden jullie hebben goed gespeeld geknokt voor wat je waard ben maar helaas heeft het niet zo mogen zijn. Zuidland had minstens 6 andere speelsters erin staan wie normaal gesproken niet in dit elftal spelen. Maar je kunt dus beter op een eerlijke manier verliezen dan dat je oneerlijk moet winnen. Zaterdag spelen we om 12.00 uur thuis tegen DVV’09 en dan hoop ik weer blije gezichtjes te zien na afloop en zoals Rene en Demi gisteren al zeiden de rest van de wedstrijden wel winnen dan zijn we alsnog kampioen…..Rutger heel erg bedankt voor het vlaggen!!