SSS MO19-1 gaat strijdend ten onder tegen hoofdklasser SV Heinenoord MO19-1

9 april 2018 20:00

J. van Zetten

SSS MO19-1 gaat strijdend ten onder tegen hoofdklasser SV Heinenoord MO19-1.

9 april 2018

De eerste wedstrijd van de HW Bokaal spelen we thuis tegen Heinenoord MO19-1. Het zal een heel karwei worden om stand te houden tegen deze hoofdklasser, maar we hebben er alle vertrouwen in en gaan er alles aan doen om de uitslag in ieder geval niet zo te laten oplopen als afgelopen augustus.

We spelen deze avond eindelijk is op veld 1. Angelo en Rene hebben lekker gepuzzeld aan de opstelling. Sharon is bereid om te vlaggen, De scheids Dhr. Van Zetten is er klaar voor en de meiden ook dus kunnen we beginnen.

We beginnen met Mandy in het doel. Britt, Myrthe, Sabine en Wendy achterin. Charaya, Naomi, Kim, Fenna en Sanne op het middenveld. En Milou is vandaag onze spits. Nina, Lisa, Demi v. Oudenaren en Amber beginnen op de bank.
Lois en Demi zijn helaas nog geblesseerd maar zijn erbij om de meiden te steunen.

We wisten dat het een moeilijke opgave zou worden maar het eerste kwartier gaat het aardig, Helaas is het in de 14e minuut toch Heinenoord die al de 0-1 weet binnen te tikken. Een minuut later is het alweer raak en staat het na 15 minuten voetballen al 0-2. Het is van onze kant vooral veel verdedigen en komen niet echt op de helft van de tegenstander. Wel knokken we met ze alle om het Heinoord zo moeilijk mogelijk te maken maar in de 27e minuut valt dan toch nog de 0-3. En in de 34e minuut ook nog de 0-4. Na 45 minuten is het eindelijk rust en kunnen de meiden even bijkomen van al dat harde werken.

De 2e helft krijgen we zelfs nog wat kansen maar helaas wilt het balletje er nog niet in. Na een mooi pass van Demi gaat Amber goed door op de keeper maar raakt daarbij geblesseerd en moet helaas uitvallen. In de 69e minuut scoort Demi 1-4 en zo is in ieder geval de eer gered en hebben we dat doelpunt dat we zeker wel verdient hadden. Helaas is het Heinenoord die nog de 1-5 weet te scoren en zo verliezen we deze wedstrijd met 1-5, maar we kunnen absoluut met opgeheven hoofd van het veld stappen.

Dan nog de penalty’s…. De eerste is voor Kim en die zit er netjes in. Daarna is het aan Heinenoord en ook die zit er netjes in. De 2e penalty van SSS word genomen door Milou en ook die weet m binnen te schieten. De 2e van Heinenoord zit ook. Dan is het Demi die de 3e voor SSS neemt en m lekker hard dor het midden binnen knalt. De 3e penalty van Heinenoord word gepakt door Mandy en zo staan we voor het eerst eens een keertje voor ( al is het met penalty’s) De 4e penalty voor SSS word genomen door Naomi en ook die zit erin. De 4e van Heinenoord word over geschoten en zo komen we aan de 5e en laatste voor SSS en die is voor Fenna en ook die knalt m netjes binnen. De laatste van Heinenoord zit er ook in . Maar zo winnen we in ieder geval de penalty’s met 5-3.

Meiden jullie hebben dan wel verloren, maar jullie hebben goed geluisterd en gedaan wat er van jullie werd verwacht. Naomi en Demi bedankt voor het mee doen. Amber sterkte, hopelijk valt je blessure mee en ben je er snel weer bij.

Zaterdag staat er geen wedstrijd op het programma dus tot 21 april weer….!!