1 - 3

SSS MO19-1

HW Bokaal MO19

4 juni 2018 20:00

Vandaag spelen een wedstrijd voor de HW Bokaal uit tegen SHO MO19-1. Hopelijk word dit niet onze laatste wedstrijd, bij winst hebben we een grote kans dat we 23 juni nog de Finale spelen en bij verlies zit dit seizoen er voor ons op. Ook vandaag hebben we helaas wat meiden die er niet bij konden zijn, Milou, Myrthe en Demi H zijn op vakantie, Lois is ziek en Jaimy en Charaya zijn geblesseerd maar zijn er wel om de dames aan te moedigen.

We beginnen met Mandy in het doel. Wendy, Sabine, Naomi en Lisa achterin. Kim, Fenna en Beaudine op het middenveld. Voorin Sanne, Demi O, en Demi. Dus houden we Britt, Amber en Nina nog over op de bank.
Angelo, Rene en Leen langs de kant om de meiden te coachen en Sharon om te vlaggen.

De eerste helft begint goed er zijn stevige duels en we krijgen wat kansen. Na een half uurtje spelen raakt Wendy in een duel geblesseerd aan haar knie en kan helaas niet verder en moet Britt haar plekkie overnemen. SHO krijgt ook nog een goede kans maar door het goed druk zetten van Lisa kan haar schot gepakt worden door Mandy. De kansen gaan wat over en weer. Sanne heeft een mooie actie maar weet de bal net niet voor het doel te krijgen. SHO krijgt nog een vrije trap maar Mandy weet deze te pakken. Na een corner van Demi o. weet Naomi de 0-1 binnen te koppen. Er zijn over en weer nog wat kansen maar we gaan de rust in met een 0-1 voorsprong.

Mandy heeft helaas te veel last van haar rug gekregen en kan niet verder keepen, Sabine neemt het van haar over. Ook zochten we voor de 2e helft nog iemand die wilde vlaggen en na even een rondje te hebben gedaan wilde Sterre dit wel gaan proberen.

De 2e helft begin goed want in de 47e minuut weet Nina, Demi O te bereiken en zit de 0-2 er al in. En krap 4 minuutjes later scoort Demi O. na een voorzet van Naomi ook de 0-3. Britt maakt hands en zo krijgt SHO een vrije trap mee maar Sabine weet der doel nog schoon te houden. In de 65e minuut weet SHO toch voorbij Sabine te kopen en scoort de 1-3. Demi krijgt nog een kans om voor de 1-4 maar die bal gaat net naast. Demi, Demi O. en Kim hebben een mooi samenspel en daarna een schot van Kim maar die bal gaat tegen de paal en rolt over het lijntje zo voor het doel langs. Demi word net voor het einde van de wedstrijd nog gevloerd en krijgen we een vrije trap maar Fenna schiet deze net over. En zo eindigt de wedstrijd in 1-3 overwinning.

Na de wedstrijd worden nog de penalty’s genomen. De eerste die aan de beurt is, is Kim en die weet m feilloos binnen te schieten. Ook SHO schiet de penalty raak. De 2e die voor SSS de penalty mag nemen is Nina, en ook Nina weet haar penalty koelbloedig in het rechter hoekie te schieten. De 2e van SHO word gemist. De 3e voor SSS is Amber en ook die zit er lekker laag in. De 3e van SHO is ook raak. De 4e voor SSS is Naomi en ook die zit er netjes in. De 4e voor SHO gaat er niet in. De laatste voor SSS die aan de beurt is , is Demi en op haar schouders ligt de druk want we hebben nog geen penalty gemist en dat willen we graag zo houden maar helaas schiet ze naast. De laatste voor SHO gaat er wel in. Maar toch winnen ook de penalty’s met 4-3.

Sharon en Sterre bedankt voor het vlaggen. Charaya bedankt voor het bijhouden van de hoogte punten. Meiden jullie hebben lekker gevoetbald. Helaas is deze wedstrijd voor niks geweest want op het moment dat ik dit verslag zit te typen krijg ik te horen dat SSS zich heeft terug getrokken in de HW Bokaal. Dus de finale word zoiezo niet meer gespeeld. Dit was dus echt onze laatste wedstrijd van dit seizoen. Jullie gaan nog wel lekker door trainen en 22 t/m 25 juni gaan we met een paar nog gezellig een weekendje naar Duitsland. En 30 juni natuurlijk nog het altijd gezellige mixtoernooi. Voor degene die examen hebben gehad we blijven duimen tot 13 juni dan hoop ik te horen dat jullie allemaal geslaagd zijn.