... (schot)
75'

8 mei 2018 20:00

Onbekend

Na 2,5 week zonder wedstrijd staat er vanavond een oefenwedstrijd op het programma voordat de laatste beslissende fase van de competitie aanbreekt. Boven de Ketheltunnel (snelweg A4) is KethelSpaland, koploper in de 3e klasse, de tegenstander. Na 2 minuten is het Max Pelkman die goed doorgaat en SSS op 0-1 zet. Maar heel lang staat deze stand niet op bord want nog geen 2 minuten later staat het al weer 1-1 voor KethelSpaland en al snel staat het ook 2-1. Wedstrijd golft op en neer met kansen aan beide kanten. Stefan Gerritse passt op Glenn Weijts maar zijn schot is recht op de keeper. Stefan Gerritse heeft de smaak te pakken en stoomt op richting de keeper maar op het laatste moment speelt hj de bal net ets te ver voor zich uit zodat hij geen krachtig schot af kan leveren. Aan de andere kant moet Ricardo Minnes een paar keer reddend optreden om een grotere achterstand te voorkomen. Een goede kans op de gelijkmaker lijkt er te komen als SSS een vrije trap krijgt net buiten het strafschopgebied en daar hebben we tegenwoordig een specialist voor maar Glenn Weijts schiet de bal rakelings langs de paal. Op slag van rust valt dan toch de 3-1 voor KethelSpaland. Na de rust 4 wissels aan de zijde van SSS. De eerste kans is echter voor KethelSpaland maar van dichtbij kopt men de bal recht in de handen van Ricardo Minnes. Kansen komen er wel voor SSS maar de scherpte ontbreekt: een schot van Frank van der Linden gaat via een verdediger net naast, even later gaat een schot van wederom Frank van der Linden net over en een schot van Dennis de Cauwer wordt gered door de keeper. Aan de andere kant springt KethelSpaland slordig met de grote kansen om. Een mooie pass van Tim Lader welke door Max Pelkman direct op de slof genomen wordt gaat naast. Het volgende schot van Max Pelkman is recht op de keeper. En ja als je de kansen zelf net maakt is het aan de andere kant wel raak: 4-1. Een schot van Dennis de Cauwer wordt nog gered door de keeper, een doelpunt van Max Pelkman wordt afgekeurd en zo eindigt deze oefenwedstrijd in een 4-1 nederlaag. Zaterdag gaat het weer om de punten als SSS afreist naar Bergschenhoek om daar aan te treden tegen kampioenskandidaat BVCB.

SSS speelde met de volgende spelers: Ricardo Minnes, Stefan Bervoets (50e Tim Lader), Stefan Gerritse, Erik Blokland (46e Geir Sizoo), Kjell Hoeve, Emiel Elvers, Glenn Weijts (46e Feni Bileti), Mike van Berkel (46e Frank van der Linden), Julian van Dijk (46e Dennis de Cauwer), Max Pelkman en Gijs van de Zande (84e Stefan Bervoets)