SSS JO19-1 start het seizoen 18/19 met winst in oefenwedstrijd

4 - 3

NSVV JO19-2

25 augustus 2018 14:30

L. Sluimer

Een nieuw seizoen, een nieuw team maar dezelfde trainer. Dit seizoen bestaat de JO19-1 uit: Dylan Stolk, Max van der Sluis, Stef van Loon, Corne Schippers, Stan de Bruin, Rune Hoeve, Noah van Mourik, Tim Koningstein, Ian Makkenze, Tim van Zetten, Daan Sibrijns, Ryan Richard, Sam de Vos, Matthijs Vos en Mitchel Bervoets. Noah, Tim K. en Rune zijn er oplopende redenen niet bij en dus zien we assistent trainer Wouter als invaller verschijnen. SSS gaat dit seizoen 3e klasse spelen en NSVV gaat het in de 2e klasse proberen. SSS begint uitstekend en na 6 minuten is het Daan die op Wouter passt en die scoort het  eerste doelpunt van het seizoen: 1-0. NSVV krijgt kansen maar Dylan redt 1 op 1 met een aanvaller van NSVV. Maar de beste kansen zijn voor SSS en na een half uur is het Tim die de bal, uit een corner van Wouter tegen de touwen kopt: 2-0. Op slag van rust is het een counter van SSS en via Wouter komt de bal bij Ryan en die ziet Daan er beter voor staan en legt de bal netjes af zodat Daan de bal in het lege doel kan schuiven: 3-0. En dat is tevens de ruststand. De eerste grote kans in de 2e helft is voor SSS als Daan mooi passt op Stan maar die heeft iets te veel tijd nodig en mist de kans en dan is het in de tegenaanval wel raak voor NSVV: 3-1. SSS is het even kwijt en NSVV neemt het heft in handen en dat resulteert in de 3-2. Heel langzaam komt SSS beter in de wedstrijd maar toch hangt eerder de 3-3 in de lucht als de 4-2. Maar het is toch SSS dat scoort als Wouter een voorzet aflevert die door Stan ingekopt kan worden: 4-2. Met nog een kwartier te spelen mag SSS dit niet meer weggeven. Er komen nog wat kansen voor SSS maar na een grote kans voor SSS in de slotminuut is het NSVV dat de eindstand op 4-3 bepaalt. Volgende week zaterdag om 14.30 uur start de beker met een thuiswedstrijd tegen SVS JO19-3.