SSS 1 start bekercompetitie met een nipte nederlaag

0 - 1

Antibarbari 1

Groep 1 36

1 september 2018 17:00

Na 4 halve wedstrijden voor de Robey Cup en afgelopen dinsdag een oefenwedstrijd tegen IJVV de Zwerver start vandaag de bekercompetitie. Eerste tegenstander is Antibarbari (zondag 2e klasse). Omdat het een zondagclub is kent deze wedstrijd een aanvangstijd van 17.00 uur. Aan de zijde van SSS nogal wat afwezigen: Max Pelkman, Emiel Elvers, Robin van der Vlist, Kjell Hoeve (allen geblesseerd) en Erik Blokland (vakantie). Of het nu aan het lekkere weer of aan het late aanvangstijdstip lag weet niemand maar het was een matige wedstrijd van SSS kant. In de eerste helft is de grootste kans voor Gijs van de Zande maar zijn schot mist richting en verder was het zo dat als SSS gevaarlijk werd er gevlagd werd voor buitenspel. Aan de andere kant is het een handsbal van een SSS verdediger binnen de beruchte lijnen dat de eerste enige kans voor Antibarbari opleverd en die is raak zodat SSS met een 0-1 achterstand de rust ingaat. In de tweede helft zijn er wat meer kansen voor SSS: een schot van Geir Sizoo wordt ternauwernood gered door de keeper en een kopbal van Mike van Berkel wordt ook gered door de keeper. SSS geeft in de tweede helft achterin geen kans meer weg en zo eindigt deze wedstrijd in een 0-1 nederlaag. Aanstaande dinsdag om 20.00 uur speelt SSS 1 een oefenwedstrijd thuis  tegen SHO 1/2 combinatie.

De nieuwe trainer Mark Smeding stuurde de volgende 11 het veld in:

Opstelling SSS: Sylvano Diepeveen, Geir Sizoo, Tim Lader, Stefan Gerritse, Jeffrey Heinen (Mike van Berkel), Feni Bileti, Sven Moerland (Maarten van Rennes), Stefan Bervoets (Frank van der Linden), Julian van Dijk, Dennis de Cauwer en Gijs van de Zande.