1 september 2018 14:30

Scheidsrechter

B. v.d. Linden

Onbekend

De eerste bekerwedstrijd is thuis tegen SVS JO19-3. Op het hoofdveld om 14.30 uur. Onder het oog van de nieuwe trainer van SSS 1 begint JO19-1 goed en krijgt achter elkaar kansen maar het vizier staat niet op scherp. Stan en Tim v. Z. raken de lat met afstandsschoten en verder is het de SVS keeper die veel ballen tegenhoudt. En dan na ruim 35 minuten is het Tim Koningstein die met een geplaatst schot de ban breekt voor SSS en de stand op 1-0 brengt. Als er 1 schaap over de dam is volgen er meer is het spreekwoord en dat klopt vandaag zeker want voor rust is het Tim van Zetten die de 2-0 binnenkopt en de 3-0 binnenschiet. In de tweede helft verandert de wedstrijd in een veredelde trainingspartij voor SSS als direct na rust Noah de 4-0 binnenschiet en dan vallen de doelpunten snel achter elkaar:

5-0 Ian, 6-0 Rune (na een hoogstandje van Noah), 7-0 Mitchel uit een strafschop, 8-0 Ryan, 9-0 Stan, 10-0 Tim van Z., 11-0 Ryan in 3x, Rune 12-0 en 13-0 Rune.

Volgende week de uitwedstrijd tegen Moerkapelle JO19-1 en dan zal de tegenstand een stuk groter zijn.