Geklungel achterin levert bijna verlies op maar in de laatste minuut toch nog een punt

Moerkapelle JO19-1

5 - 5

SSS JO19-1

... (intikker)
5'
12'
Assist: Rune Hoeve
24'
40'
Ryan Richard (schot)
44'
60'
63'
Ryan Richard (vrije trap)
80'
... (kopbal)
88'
90'

Groep 3 01

8 september 2018 12:30

Bekerwedstrijd nummer 2 brengt ons vandaag in Moerkapelle, de meeste hadden hier nog nooit van gehoord en de tegenstander had ook nog nooit van ons gehoord. Op het mooie sportcomplex wordt er 12.30 uur afgetrapt. Helaas zijn Max en Ian geblesseerd achter gebleven in Klaaswaal. Al snel geklungel achterin en het staat 1-0 voor Moerkapelle. SSS neemt vervolgens het heft in handen en er komen kansen, grote kansen maar nog het levert nog geen doelpunt op voor SSS. Maar dan is het toch raak als Rune de bal passt op Daan en die heeft geen moeite om het doel te vinden: 1-1. SSS is nu de bovenliggende partij en wederom is het Rune die op Daan passt en die lobt de bal over de keeper: 1-2. De beste kansen zijn voor SSS maar de keeper voorkomt een paar keer een SSS doelpunt. Een fout achterin bij Moerkapelle stelt Ryan in staat om de 1-3 binnen te schieten. Op slag van rust is het dan wederom geklungel achterin bij SSS en Moerkapelle scoort 2-3 en met deze stand gaan we ook rusten. 10 minuten na rust is het wederom geklungel van SSS en hierdoor komt Moerkapelle op 3-3. Maar gelukkig is het na een paar minuten alweer 3-4 als Ryan een vrije trap binnenknalt. 10 minuten voor tijd is het helaas alsnog de 4-4 (volgens vlagger Tim buitenspel maar de scheidsrechter wuift dit weg helaas). Met nog een minuut op de klok s het wederom geklungel achterin bij SSS als de bal zo in de voeten van een tegenstander wordt gekopt en die scoort 5-4. Tja zoveel meer kansen voor SSS en dan kort voor tijd achterkomen… In de laatste seconden trapt Tim v. Z. nog een keer de bal naar voren en daar is Ryan die de 5-5 binnentikt en zo neemt SSS alsnog een punt mee naar Klaaswaal.