2e klasse D

18 mei 2019 14:30

In de laatste uitwedstrijd naar Zuidland had SSS de punten hard nodig. Maar het lukte de ploeg van trainer Mark Smeding niet om een vuist te maken.

Er waren wat positie veranderingen in het team van SSS. Vooraf ook nog eens de pech toen Gijs van de Zande in de warming-up tegen een hamstring blessure opliep.

Met name het eerste half uur was SSS dreigend en was de thuisploeg bang schade op te lopen. Er waren wat kansen voor SSS, echter het lukte niet om te scoren.

Het kaarsje was uit en het was de thuisploeg, die voor de rust twee keer wist te scoren. Ruststand  2 - 0

Na de rust was het Zuidland, die de druk opvoerde en nogmaals drie keer het doel van SSS wist te vinden. Eindstand 5 – 0

Door het verlies is SSS nu rechtstreeks gedegradeerd naar de derde klasse.

Volgende week de laatste thuiswedstrijd tegen SVS aanvang 14.30 uur.