27 oktober 2018 14:30

Scheidsrechter

R. Turk

Onbekend

Na het uitermate teleurstellende resultaat van vorige week begint SSS vandaag aan een reeks van zware wedstrijden. Eerste in deze reeks is een uitwedstrijd tegen Nieuwenhoorn. In vergelijking met vorige week is er 1 wijziging bij SSS: de geblesseerde Erik Blokland wordt vervangen door Kjell Hoeve. De eerste helft valt er weinig tot niets te beleven voor beide doelen en de ruststand is dan ook logischerwijs 0-0. In de tweede helft valt er een stuk meer te beleven. Het eerste wapenfeit van SSS is een vrije trap net buiten de 16, Gijs van de Zande stuurt de bal richting de kruising maar de keeper kan hem nog net eruit tikken. Niet veel later is het Dennis de Cauwer die goed doorgaat en richting de keeper gaat maar zijn schot wordt gered door de keeper. Er komt meer ruimte voor beide partijen en er komen nu ook kansen voor Nieuwenhoorn maar de paal en een redding van Sylvano Diepeveen voorkomen een doelpunt. Nieuwenhoorn dringt aan en dat levert een vrije trap op voor Nieuwenhoorn op een, op het oog, ongevaarlijke plaats maar de bal verdwijnt toch in het doel: 1-0. Een minuut later is het SSS dat de kans krijgt op de gelijkmaker maar de inzet van Max Pelkman wordt van de lij gehaald door een verdediger van Nieuwenhoorn. De laatste kans van de wedstrijd is dan weer voor Nieuwenhoorn maar wederom de paal en in de rebound nog een redding van Sylvano Diepeveen voorkomen een doelpunt en zo eindigt deze wedstrijd in een 1-0 nederlaag voor SSS. Aanstaande dinsdagavond speelt SSS een uitwedstrijd, voor de Palace Casino Cup, tegen OVV en volgende week zaterdag wacht de volgende zware tegenstander want dan komt de huidige koploper, Neptunes Schiebroek, op bezoek in Klaaswaal.

Mark Smeding stuurde de volgende 11 namen het veld in: Sylvano Diepeveen, Geir Sizoo, Tim Lader, Stefan Gerritse, Kjell Hoeve, Jeffrey Heinen, Emiel Elvers, Feni Bileti (Max Pelkman), Dennis de Cauwer, Gijs van de Zande en Sven Moerland