SSS neemt afscheid van de 2e Klasse met een nederlaag

2 - 5

SVS 1

2e klasse D

25 mei 2019 14:30

Nadat vorige week de degradatie naar de 3e Klasse een feit was staat vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma thuis tegen SVS. Binnen 13 minuten staat er 0-3 op het scorebord en lijkt de wedstrijd al beslist in het voordeel van SVS. Voor rust redt Max Pelkman de Klaaswaalse eer en bepaalt de ruststand op 1-3. In de 2e helft is er veel balbezit voor SSS en dat resulteert ook in kansen maar de bal wil er niet in. Dan krijgt Erik Blokland, die zijn laatste wedstrijd speelt, een publiekswissel en zijn plaats wordt ingenomen door Kjell Hoeve. Uiteindelijk weet SSS toch de 2-3 te scoren via Maarten van Rennes. Binnen enkele minuten is de hoop op de gelijkmaker al weer verdwenen als SVS de 2-4 scoort. Even later scoort SVS ook nog de 2-5. In de 89e minuut krijgt ook de afscheidnemende Stefan Gerritse een publiekwissel en zijn plaats wordt ingenomen door Stefan Bervoets. Gescoord wordt er niet meer en zo eindigt deze wedstrijd in een 2-5 nederlaag. Een aantal spelers gaat stoppen met voetbal, een aantal gaat in een vriendenteam spelen en één maakt de overstap naar de buurman. Iedereen bedankt voor jullie inzet voor SSS en veel succes verder, we hopen jullie toch regelmatig nog te zien op Klaaswaal. Zoals u waarschijnlijk al gelezen hebt op onze site is de technische commissie druk bezig met het aanvullen van de selectie.