69'

2e klasse D

23 februari 2019 14:30

Vanmiddag de inhaalwedstrijd uit tegen NeptunesSchiebroek. Vanwege weekendjes weg en de wel bekende blessures was het flink puzzelen voor trainer Mark Smeding.

De eerste de beste aanval van NeptunesSchiebroek is raak en kijkt SSS al tegen een 1-0 achterstand aan. Even later is het SSS via de diepgestuurde Max Pelkman maar de hoek is te moeilijk voor hem en zijn schot gaat voorlangs. Het lukt SSS maar niet om de bal in de ploeg te houden en dat resulteert in de 19e minuut in de 2-0. In minuut 39 en minuut 42 weet NeptunesSchiebroek wederom het net te vinden en zo wordt de rust bereikt met een 4-0 achterstand. Ook de eerste de beste aanval in de tweede helft is direct raak voor NeptunesSchiebroek 5-0. In minuut 52 krijgt SSS een vrije trap, deze wordt genomen door Feni Bileti, doorgekopt door Max Pelkman en bij de tweede paal ingekopt door Ryan Richard (zijn eerste doelpunt in SSS 1) en zo is de spreekwoordelijke eer gered 5-1. Vier minuten later is het wederom raak voor SSS als SSS countert met Maarten van Rennes die de bal passt op Max Pelkman en hij knalt de 5-2 tegen de touwen. Als SSS in dit tempo blijft doorgaan is de achterstand zo weggewerkt maar helaas is dit niet zo en het is in minuut 69 dat NeptunesSchiebroek de stand simpel op 6-2 brengt. Een kwartier voor tijd zien we het competitiedebuut van JO19 speler Max van der Sluys. In de rest van de wedstrijd wordt er niet meer gescoord en eindigt deze wedstrijd in een 6-2 nederlaag. Zuidland pakt en punt vanmiddag en zo staat SSS moederziel alleen op de laatste plaats. De volgende wedstrijd is op 9 maart uit naar Strijen.

Trainer Mark Smeding stuurde de volgende 11 spelers het veld in: Sylvano Diepeveen, Erik Blokland 75e Max van der Sluys), Tim Lader, Stefan Gerritse, Jeffrey Heinen,  Feni Bileti, Kjell Hoeve, Stefan Bervoets (46e Julian van Dijk), Maarten van Rennes, Max Pelkman en Ryan Richard (70e Mike van Berkel).