90'

2e klasse D

11 mei 2019 15:00

T. Groenendijk

De laatste 3 wedstrijden van deze competitie starten we met een uitwedstrijd tegen Spirit. Binnen 4 minuten is het raak voor SSS als Max Pelkman profiteert van een fout achterin en simpel de 0-1 op het bord kan zetten. Heel lang kan SSS niet van deze voorsprong genieten want 7 minuten later staat het alweer gelijk. Niet veel later lijkt SSS weer op voorsprong te komen als Max Pelkman een vrije trap van Feni Bileti in het doel kopt maar het doelpunt wordt afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Af en toe komt SSS er gevaarlijk uit maar telkens worden er verkeerde keuzes gemaakt. De rust wordt bereikt met een 1-1 stand. De 2e helft is maar net begonnen of het is Spirit dat de 2-1 scoort. In de 76e minuut is het Spirit dat op 3-1 komt. SSS wisselt aanvallend en gaat alles of niets spelen en dat lijkt resultaat te hebben als de ingevallen Dennis de Cauwer de 3-2 scoort maar ook dit doelpunt wordt afgekeurd wegens vermeend buitenspel en even later is het Feni Bileti die alleen op de keeper afgaat maar zijn schot wordt met de punt van de schoen door de keeper uit het doel gehouden, hierdoor wordt een spannende laaste 10 minuten de grond ingeboord. Ver in blessuretijd bepaalt Spirit de eindstand op 4-1. Door het gelijke spel van KethelSpaland is het gaat met een nacompetitieplaats nu 4 punten met nog 2 wedstrijden te spelen. Het lijkt een onmogelijke opdracht maar afgelopen week is gebleken dat voetbal onvoorspelbaar kan zijn. Zolang er mogelijkheden zijn moet je erin blijven geloven! Volgende week zaterdag de uitwedstrijd tegen Zuidland.

Trainer Mark Smeding stuurde de volgende 11 spelers het veld in: Ricardo Minnes, Geir Sizoo, Tim Lader, Erik Blokland, Stefan Gerritse, Jeffery Heinen (78e Ryan Richard), Stefan Bervoets (62e Dennis de Cauwer), Gijs van de Zande, Feni Bileti, Frank van der Linden en Max Pelkman.