16 maart 2019 14:30

Scheidsrechter

L.J. van der Helm

Onbekend

Vandaag de thuiswedstrijd tegen Nieuwenhoorn. Trainer Mark Smeding heeft een flinke waslijst met afwezigen vandaag en zo is er naast 1 JO19 speler in de basis,  er ook 3 op de bank zitten en in de spits Maarten van Rennes. Binnen 1 minuut is het Nieuwenhoorn dat al bijna op voorsprong komt. Na 10 minuten is het een makkelijk gegeven strafschop die Nieuwenhoorn toch op voorsprong zet 0-1. Nieuwenhoorn is de betere partij maar langzaam aan komt SSS wat beter in de wedstrijd en net voor het halfuur is het Stefan Gerritse die de 1-1 binnenkopt uit een vrije trap. Even later moet Stefan Bervoets het veld noodgedwongen verlaten en zien we het debuut van JO19 speler Tim van Zetten. Een schot van Nieuwenhoorn vanaf de middellijn spat uiteen op de lat en net als je denkt dat SSS de rust haalt met een verdienstelijke 1-1 is het Nieuwenhoorn dat opnieuw de voorsprong neemt en zo de ruststand bepaalt op 1-2. De tweede helft is nog maar net begonnen of het is Nieuwenhoorn dat op  1-3 komt. SSS gaat op zoek naar de aansluitingstreffer terwijl de gemiddelde leeftijd nog verder daalt als de volgende JO19 speler invalt in de persoon van Stan de Bruin. SSS claimt een strafschop als Ryan Richard ten val wordt gebracht in het strafschop gebied maar de scheidsrechter wil er niet aan. Een kwartier voor het einde vervliegt alle hoop op een resultaat als Nieuwenhoorn op 1-4 komt door een eigen doelpunt van SSS. En dan mag ook Max van der Sluis, de vierde JO19 speler het veld in voor de laatste 10 minuten. Gescoord wordt er niet meer en zo verliest een zeer jong SSS van Nieuwenhoorn. Volgende week de uitwedstrijd tegen Alexandria ’66, aanvang 15.00 uur.

Mark Smeding stuurde de volgende 11 spelers het veld in: Ricardo Minnes, Jeffrey Heinen, Tim Lader, Stefan Gerritse, Kjell Hoeve (83e Max van der Sluis), Stefan Bervoets (25e Tim van Zetten), Feni Bileti, Frank van der Linden, Julian van Dijk (70e Stan de Bruin), Ryan Richard en Maarten van Rennes.