Hellevoetsluis 1

2e klasse D

6 april 2019 14:30

M. Moussaoui

Door het resultaat van de inhaalwedstrijd van Zuidland vorige week zaterdag is SSS weer op de laatste plaats beland. Tegenstander vandaag is Hellevoetsluis, dat de laatste weken geen punt heeft gepakt. Zal het SSS lukken om weer eens 3 punten te pakken? De eerste helft begint SSS goed en krijgt wat kleine kansjes waaronder een schot van Max Pelkman dat rakelings langs de kruising vliegt. Na 31 minuten komt Hellevoetsluis uit het niets op voorsprong als na een hoekschop de bal vanaf 25 meter ingeschoten wordt en pardoes het doel invliegt 0-1. Dit is tevens de ruststand. In de 2e helft helpt SSS Hellevoetsluis aan een 0-2 voorsprong. SSS probeert het wel maar er lukt weinig in de 2e helft en zo helpen ze een kwakkelend Hellevoetsluis in het zadel. In de 72e minuut beslist Hellevoetsluis de wedstrijd door de 0-3 te maken. In blessuretijd wordt de eindstand op 0-4 bepaalt. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen CWO op het programma.

Trainer Mark Smeding stuurde de volgende 11 spelers het veld in: Ricardo Minnes, Jeffery Heinen, Tim Lader, Stefan Gerritse, Kjell Hoeve (60e Stefan Bervoets), Erik Blokland, Feni Bileti, Sven Moerland (85e Mike van Berkel) , Frank van der Linden (85e Julian van Dijk), Ryan Richard en Max Pelkman.