... (intikker)

2e klasse D

8 december 2018 14:30

R.M. Steenbergen

De laatste thuiswedstrijd in 2018 is wederom een kelderkraker. Tegenstander CWO heeft 1 puntje meer dus winst is voor beide partijen zeer welkom. In de beginfase komt SSS niet onder de druk van CWO uit. Is het angst of gebrek aan zelfvertrouwen aan de kant van SSS? Na 14 minuten resulteert dit helaas in een 0-1 voorsprong voor CWO en na 21 minuten zelfs in de 0-2. Tot die tijd is SSS nog niet in de buurt van de CWO keeper geweest. Maar daar gaat gelukkig verandering in komen, er komen kansen voor Frank van  der Linden 2x, Max Pelkman en een kansje voor Stefan Gerritse maar het wil maar niet lukken om het net te laten bollen. In de tweede helft gaat SSS op dezelfde voet door maar de eerste de beste keer dat CWO bij het SSS doel komt staat het 0-3. Vervolgens krijgt Geir Sizoo een kans maar die wordt gered door de keeper en later krijgt Frank van der Linden weer een kans maar via de binnenkant van de paal rolt de bal weer niet over de lijn. En zo verliest SSS deze cruciale kelderkraker. Het is het allemaal net niet de laatste weken. Dinsdagavond aanstaande staan de laatste 23 minuten van de gestaakte uitwedstrijd tegen DCV nog op het programma en daarna zal SSS (tenzij er wonder gebeurt natuurlijk) op de laatste plaats terechtkomen.

Trainer Mark Smeding stuurde de volgende 11 spelers het veld in: Ricardo Minnes, Geir Sizoo,  Stefan Gerritse, Tim Lader, Kjell Hoeve, Feni Bileti, Jeffery Heinen (Stefan Bervoets), Max Pelkman (Emiel Elvers), Frank van der Linden, Sven Moerland en Gijs van de Zande