75'

2e klasse D

3 november 2018 14:30

J.P. van der Born

Vandaag speelt SSS thuis tegen de huidige koploper Neptunus-Schiebroek. In vergelijking met vorige week moet trainer Mark Smeding zijn team op een plaats wijzigen, omdat Sylvano Diepeveen geblesseerd is en zijn plaats wordt ingenomen door Ricardo Minnes.  De eerste kans van de wedstrijd is voor SSS als Dennis de Cauwer goed doorgaat maar zijn schot wordt gepakt door de keeper. De eerste kans voor Neptunus-Schiebroek is direct raak als er raak gekopt wordt vanuit een vrije trap. Even later is het wederom Dennis de Cauwer die gevaarlijk wordt maar ook nu is de bal een prooi voor de keeper. In de rest van de eerste helft moet alleen keeper Ricardo Minnes nog reddend optreden op een vrije trap maar verder is er weinig gevaar van beide kanten en gaat SSS rusten met een 0-1 achterstand. In de tweede helft zijn de eerste kansen voor de bezoekers maar keeper Minnes redt een aantal keer goed. Na ongeveer een kwartier in de tweede helft zet Neptunus-Schiebroek aan en komt op 0-2 en niet veel later lijkt de wedstrijd gespeeld als ze ook nog de 0-3 binnenschieten. Langzaam wordt SSS sterker of komt het door het feit dat Neptunus-Schiebroek wat nonchalanter wordt. Een kwartier voor tijd is het Sven Moerland die voorzet en Gijs van de Zande die de 1-3 binnentikt. SSS gaat op zoek naar meer en die komt er bijna 5 minuten voor tijd maar 2 spelers van SSS gaan tegelijk voor de bal en een schot van Gijs van de Zande is onderweg naar de kruising maar de keeper tikt hem er uit en zo gaat de kans verloren op de aansluitingstreffer en een spannend slot van deze wedstrijd. Zo verliest SSS van een goed voetballende ploeg. Volgende week zaterdag een inhaal/bekerweekend en daarom geen wedstrijd voor SSS, de volgende wedstrijd is op 17 november om 15.00 uur uit tegen DCV in Krimpen aan den IJssel.

Mark Smeding stuurde de volgende 11 namen het veld in: Ricardo Minnes, Geir Sizoo, Tim Lader, Stefan Gerritse, Kjell Hoeve, Jeffrey Heinen, Emiel Elvers, Feni Bileti (Julian van Dijk), Dennis de Cauwer, Gijs van de Zande en Sven Moerland.