76'

2e klasse D

20 april 2019 14:30

S.C. Kraak

Op deze zonovergoten zaterdagmiddag speelt SSS thuis tegen Vitesse Delft. Binnen 3 minuten is het Feni Bileti die de bal afpakt van een verdediger en vrijbaan richting doel heeft en koel de 1-0 binnenschiet. 5 minuten later krijgt SSS een hoekschop en het is Feni Bileti die de bal erin draait bij de 1e paal, binnenkant paal gaat de bal uit het doel maar de scheidsrechter heeft geconstateerd dat de bal over de lijn is en zo komt SSS op een 2-0 voorsprong. Vitesse Delft wordt vervolgens sterker en is veelvuldig op de SSS helft te vinden en in de 25e minuut komt een voorzet bij de geheel vrijstaande speler van Vitesse Delft en die heeft geen moeite om de bal binnen te tikken, ondanks dat de grensrechter voor buitenspel vlagt keurt de scheidsrechter het doelpunt toch goed. En een paar minuten later scoort Vitesse Delft de 2-2. SSS herpakt zichzelf in het is in de 38e minuut Max Pelkman die onderuit wordt gehaald in het strafschopgebied en de scheidsrechter wijst gedecideerd naar de stip. Frank van der Linden blijft koel en zet SSS op een 3-2 voorsprong en dat is tevens de ruststand. Na 6 minuten in de 2e helft trekt Vitesse Delft de stand weer gelijk 3-3. SSS is het kwijt en is in de 2e helft zelden nog voor het doel van Vitesse Delft te vinden. Met een katachtige redding weet keeper Ricardo Minnes een doelpunt te voorkomen maar een doelpunt hangt in de lucht en in minuut 76 is het dan raak en komt Vitesse Delft voor het eerst op voorsprong deze wedstrijd. Ondanks een slotoffensiefje van SSS zijde valt er geen doelpunt meer en gaat deze wedstrijd met 3-4 verloren. De eerstvolgende competitiewedstrijd is op 11 mei uit naar Spirit.

Mark Smeding stuurde de volgende 11 spelers het veld in: Ricardo Minnes, Jeffery Heinen, Tim Lader, Stefan Gerritse, Erik Blokland (80e Kjell Hoeve), Sven Moerland, Feni Bileti, Frank van der Linden, Gijs van de Zande, Geir Sizoo (75e Stefan Bervoets)  en Max Pelkman (70e Maarten van Rennes)