85'

2e klasse D

15 december 2018 14:00

Onbekend

De laatste wedstrijd voor de winterstop brengt SSS in Hellevoetsluis om daar tegen Hellevoetsluis te spelen. Op de lijst met blessures kunnen we sinds deze week ook Emiel Elvers plaatsen, hij is woensdag geopereerd aan zijn enkel en is er minimaal 3 maanden uit. Sterke Emiel! Sinds afgelopen dinsdagavond is SSS gezakt naar de laatste plaats in de 2e klasse. In de eerste minuten is het verschil op de ranglijst niet te zien maar toch komt het eerste gevaar van Hellevoetsluis maar keeper Minnes tikt de bal tot hoekschop. In de 10e minuut is het een counter van Hellevoetsluis en de bal rolt op onverklaarbare wijze het doel in 1-0. Na 20 minuten is het een strakke voorzet van van Zande en Pelkman staat vrij en kopt de 1-1 binnen, ja dat zou vorig seizoen zo geweest zijn maar dit seizoen wil het scoren bij SSS niet echt lukken en helaas is de bal een simpele prooi voor de keeper en dus blijft het 1-0. De volgende kansen zijn voor Hellevoetsluis als uit een hoekschop de bal voorlangs gekopt wordt en even later slalomt men zo door de SSS verdediging heen en een niet te missen kans voor Hellevoetsluis, het publiek juicht al,  maar de bal rolt naast. Maar na 29 minuten wordt het toch 2-0 voor Hellevoetsluis. Aan de andere kant is het een voorzet van van der Linden op Bileti die vrij opduikt voor de keeper maar Bileti kan net de bal net niet voldoende richting de hoek koppen en zo kan de keeper de bal rustig vangen. Een paar minuten weer een grote kans voor SSS maar Pelkman puntert de bal over het doel en vervolgens is het voor rust aan de andere kant wel raak als er een onmogelijke bal toch bij de tweede paal binnenvalt. In de tweede helft is de eerste kans voor SSS maar Pelkman schiet de bal recht in de handen van de keeper. Even later nog een schietkans voor Bileti maar hij raakt de bal verkeerd en zo gaat ook deze kans aan SSS voorbij. Hellevoetsluis daarentegen weet wel raad met een van de weinige kansen die ze krijgen en zo staat de 4-0 op het bord.  De volgende kans voor SSS komt uit een vrije trap van van de Zande en die komt voor de voeten van Gerritse maar zijn schot wordt met een reflex door de keeper over het doel getikt. In de 85e minuut is het dan eindelijk wel raak voor SSS als Gerritse een voorzet van van de Zande tegen de touwen kopt en zo de eindstand van 4-1 op het bord zet. Er zijn nog genoeg wedstrijden te spelen maar SSS zal alle zeilen bij moeten zetten na de winterstop om uit de degradatiezorgen te komen te beginnen op 19 januari 2019 thuis tegen Alexandria ’66.

Trainer Mark Smeding stuurde de volgende 11 spelers het veld in: : Ricardo Minnes, Geir Sizoo,  Stefan Gerritse, Tim Lader, Kjell Hoeve, Feni Bileti, Stefan Bervoets, Max Pelkman (77e Jeffery Heinen ), Frank van der Linden,  Sven Moerland en Gijs van de Zande