... (kopbal)
88'

3e klasse 8

22 september 2018 9:45

Afgelopen donderdagavond, de verjaardag van Stan en de scheidsrechter wist dit ook want die gaf Stan zelfs nog een kaart voor zijn verjaardag, speelden we nog een oefenwedstrijd tegen NSVV JO19-2. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel door doelpunten van Ryan en Daan (strafschop). En zaterdag zijn we de competitie gestart met een uitwedstrijd tegen SHO JO19-3. In het begin van e wedstrijd is SSS duidelijk de betere en dat resulteert na ruim een kwartier in een doelpunt van Ryan 0-1. Dan neemt SHO het heft in handen en scoort de 1-1. Kris (JO17) heeft het druk en houdt zijn doel verder schoon, zijn broer Stef krijgt dan een rechtse directe die niet door de scheidsrechter gezien wordt. Aan het einde van de 1e helft is het dan eindelijk weer eens SSS dat bij het doel van SHO komt maar eerst gaat een kopbal van Daan naast en even later raakt Ryan met een schot de lat. Ruststand 1-1. In de 2e helft is het Rune die SSS direct na rust weer op voorsprong zet 1-2. Vervolgens wordt er nog een doelpunt van SSS afgekeurd omdat de bal over de achterlijn zou zijn geweest. SHO gaat op zoek naar de gelijkmaker maar Kris heeft overal een antwoord op. Dan is het in de slotseconden de scheidsrechter die SHO een beetje helpt en een vrije trap geeft en dan moet Kris toch nog vissen en zo nemen we een puntje mee naar Klaaswaal.