3 november 2018 12:15

Scheidsrechter

W. Kaijen

Onbekend

Na een aantal weken zonder voetbal was het een drukke week voor SSS JO19-1 want afgelopen dinsdagavond speelde er een aantal spelers mee met SSS O21 mee tegen De Jonge Spartaan O21 (1-8 verlies), woensdagavond de wedstrijd in de 2e bekerronde uit tegen Barendrecht JO19-3 (4-2 verlies) en dan sluiten ze de week af met een competitiewedstrijd tegen De Jonge Spartaan JO19-2. Vandaag voor het eerst in de nieuwe shirts (voorop Troost accountants en op de achterkant Mariparts) dus eerst een officiële teamfoto. Op veld 2 wordt er om 12.15 uur afgetrapt. SSS neemt direct het heft in handen en na 7 minuten is het Rune die passt op Ryan en die scoort de 1-0 en 2 minuten later levert hetzelfde recept de 2-0 op. SSS gaat door maar het schot van Rune spat uiteen op de lat, maar even later is het wel raak als Ryan de bal klaar legt voor Rune en die mikt hem zo in de kruising: 3-0. De overmacht van SSS levert wat onachtzaamheid achterin op en het is De Jonge Spartaan dat daar direct van profiteert: 3-1.  Gewaarschuwd door dit tegendoelpunt is SSS snel weer bij de les en is het Ryan die de bal op een presenteerblaadje aan Stan geeft en hij tikt de 4-1 binnen. Net voor rust nog een aanval van De Jonge Spartaan en het is Stef die een overtreding begaat en tot ieders verbazing trekt de scheidsrechter direct rood en moet SSS de rest van de wedstrijd met 10 man spelen echter een paar minuten later moet De Jonge Spartaan ook met 10 man verder als er een overtreding op Corne gemaakt wordt. Zo wordt de rust bereikt met een 4-1 voorsprong en 10 tegen 10. Na de rust duurt het even voor SSS weer op gang komt maar dan valt toch de 5-1 als Sam op Ryan passt en die scoort beheerst. Later scoort Ryan ook nog de 6-1 en de 7-1. Het slotakkoord van deze wedstrijd is voor Tim die een vrije trap eerst tegen de muur schiet maar als dan de bal weer voor de voeten van Tim komt is het wel raak en eindigt deze wedstrijd in een 8-1 overwinning. Volgende week zaterdag om 14.30 uur speelt SSS weer thuis en dan heet de tegenstander Heinenoord JO19-1.