13 oktober 2018 14:15

Scheidsrechter

K. de Bie

Onbekend

Met SSS 1 uit en SSS VR1 pas om 16.30 uur mag de JO19-1 vandaag om 14.15 uur op het hoofdveld aantreden tegen koploper OSV JO19-1. Onder tropische temperaturen halverwege oktober spelen beide teams een prima partij voetbal. Na ruim een kwartier komt OSV op 0-1 uit een vrije trap. SSS draait dit binnen 1 minuut alweer recht als Ryan ervandoor is een perfecte voorzet afgeeft waar de inkomende Rune alleen maar zijn voet tegen hoeft te zetten om de 1-1 op het bord te zetten. 5 minuten is het echter alweer 1-2 voor OSV. Het spel is gelijkopgaand met kansen aan beide kanten echter die van SSS zijn net iets groter maar Ryan zit tot 2x toe zijn bal door een verdediger van de lijn gehaald worden. Op slag van rust is het wederom Ryan als aangever en nu is Daan diegene die de gelijkmaker op het bord mag zetten, dit is tevens de ruststand. Meestal zit er in de eerste helft en de tweede helft een verschil aan SSS zijde maar deze keer niet. SSS blijft prima voetballen en combineren. Een diepe bal op Rune die iedereen te snel af is en de 3-2 binnen puntert onder toezicht van zijn vrienden van SSS 2. Even later is het Tim v. Z. die de 4-2 binnenkopt. SSS heeft de wedstrijd onder controle nu en geeft geen kans meer weg. 10 minuten voor tijd is het Daan die nu op zijn beurt Ryan in staat stelt om de 5-2 binnen te schieten. OSV lijkt dan toch nog een comeback in gedachten te hebben als ze er een onachtzaamheid in de SSS verdediging leidt tot 5-3. Maar voordat ze echt aan een comeback gaan denken is het wederom Ryan als aangever en Rune als afmaker voor de eindstand van 6-3. Een prima teamprestatie en elkaar wat gunnen leidt tot een mooie voetbalmiddag en 3 punten. We hebben vanmiddag genoten van jullie. Een groot deel van de JO19 is aanstaande dinsdag te zien in een wedstrijd van SSS O21 thuis tegen Zinkwegse Boys 2.