88'
Ryan Richard (penalty)

3e klasse 8

15 december 2018 12:00

Na het onverwachte puntenverlies van Flakkee JO19-1 vorige week staat SSS op de eerste plaats in de competitie met 1 punt voorsprong op Flakkee en beide nog 1 wedstrijd te spelen. De doelstelling was promoveren en dat hebben de jongens in ieder geval al behaald en als kers op de taart kan vandaag het kampioenschap binnengehaald worden. Hiervoor dient er wel gewonnen te worden in en tegen Rockanje en juist in uitwedstrijden heeft SSS dit seizoen de punten laten liggen. Vandaag zijn Max (geblesseerd), Rune (werken) en Ian (gestopt) afwezig en daarom zijn Ruben B. en Jasper (JO17) gevraagd om mee te doen. In de snijdende kou wordt er om 12.00 uur afgetrapt op het kunstgrasveld van Rockanje. Binnen een kwartier komt Rockanje op 1-0 maar gelukkig binnen 1 minuut het alweer gelijk door Ryan. SSS neemt het heft in handen en komt op voorsprong na een weergaloze omhaal van Stan (tja, ik geloofde het ook niet). Nog voor de rust lijkt de titel binnen als Daan de 1-3 scoort. Na 20 minuten in de 2e helft lijkt de spanning in de wedstrijd terug te komen als Rockanje de 2-3 maakt. Maar trainer Tjeerd kan binnen een paar minuten alweer rustig achterover hangen als Tin de 2-4 scoort. SSS speelt de wedstrijd gedisciplineerd uit en het is Ryan die de 2-5 maakt en vlak voor tijd krijgt SSS nog een strafschop en hieruit bepaalt Ryan de eindstand op 2-6 en kan het feest beginnen. Gefeliciteerd spelers, trainer en assistent trainer! Op naar de 2e klasse!