SSS VR3

4e klasse E

6 oktober 2018 10:00

Vandaag moeten we vroeg uit de veren want om 10.00 uur spelen we in Heinenoord tegen VR2. Dus dat was om 8.45 uur verzamelen bij SSS en voor sommige was dat best een hele opgave.

Maar na een goede warming-up is iedereen goed wakker en helemaal klaar voor de wedstrijd.

We beginnen vandaag met Mandy in het doel. Britt, Sabine, Charlotte en Myrthe achterin. Milou, Demi H. en Nina op het middenveld en voorin starten we met Sanne, Amber en Demi. En onze vlager is vandaag Thias.

We beginnen lekker aan de wedstrijd en krijgen al snel goede kansen. Na een mooie actie van Charlotte krijgt Demi een goede kans maar die word helaas gepakt door de keeper. Ook Nina heeft de kans om de openingstreffer te maken maar ook die word gepakt door de keeper van Heinenoord. Het gaat aardig gelijk op Heineoord krijgt ook wat kansen maar gelukkig staat het achterin goed en we hebben ook altijd Mandy nog die zoals altijd weer goed staat te keepen. Net voor rust krijgt Demi H. nog een mooie kans maar die word geblokt dus houden we er een corner aan over.

Na 45 minuten is het rust en kan Rene met een tevreden gevoel zijn tussenspeech gaan houden in de kleedkamer.

We zetten de 2e helft door zoals we de wedstrijd begonnen waren. In de 51e minuut krijgt Amber weer een mooie kans maar die bal gaat net naast. Het geluk is ook niet echt aan onze zijde want uit een corner van Demi H. is het Charlotte met een goede kop kans maar ook die bal wilt er niet in. In de 10e minuut is het dan eindelijk wel een kleer raak Amber scoort de 0-1. Helaas hebben we er niet heel lang van kunnen genieten want 10 minuutjes later scoort Heinenoord de 1-1. Het word aan onze kant allemaal iets rommeliger, we moeten er hard voor knokken en eigenlijk zitten er al veel speelsters doorheen, maar omdat we vandaag geen wissels hebben word het ff flink bikkelen. Heinenoord weet in de 69e minuut de voorsprong te pakken en scoort de 2-1. En 2 minuten later is het weer raak Mandy is kansloos 3-1. We komen er niet echt meer uit, het word rommeliger en niet meer zo gefocust, kortom eigenlijk hebben we verse input nodig maar zonder wissels gaat dat moeilijk. Na een niet al te beste uittrap van Mandy komt de bal voor een speelster van Heinenoord en zo zit ook de 4-1 in het netje. Na 90 minuten gaat dan eindelijk het fluitje en verliezen we met opgeheven hoofd deze wedstrijd met 4-1.

Dames jullie hebben hard gewerkt en zeker doorzettingsvermogen getoond. Als we 1 of 2 wissels op de bank hadden zitten dan had er een hele andere score op het bord gestaan. Winst had dan zeker tot de mogelijkheden behoord, want dan hadden jullie even kunnen bijkomen op de bank van dat harde werken, helaas was dit vandaag (niet) mogelijk , maar jullie mogen best trots zijn op jezelf.
Volgende week Spelen we weer om 14.30 uur thuis dan komt GHVV’13 VR1 bij ons op bezoek.