1 - 4

DTS '35 Ede VR1

Topklasse A

29 september 2018 14:30

Ondermaats duel in de Topklasse voor vrouwen tussen SSS en DTS ’35 Ede. Een heerlijk zonnetje maar het vuur in het spel ontbrak bij de twee kemphanen. Heel gemakkelijk liepen de meiden van DTS in de eerste helft uit naar een 0-4 voorsprong. Doelpunten van Willeke Pater, Daphne van Kruistum en twee van Ilse van der Zanden. Organisatorische foutjes bij de thuisploeg waren daar mede debet aan.
De formatie van Linda Helbling profiteerde dankbaar. Kansen waren er wel degelijk bij de ploeg van coach Michel Visser. De scherpte ontbrak echter bij de rood-zwarte aanvalsters om een vuist te kunnen maken.
In de tweede helft een sterker ogend SSS dat vrijwel direct via Rosalie Hoogerwerf scoorde. Mogelijkheden waren er in voldoende mate maar DTS controleerde het spel volledig. De slimste ploeg stelde vrij eenvoudig de overwinning veilig.