JO19-1 weet wederom niet te winnen bij WFB JO19

Ryan Richard (schot)
Rune Hoeve (schot)

3e klasse 8

17 november 2018 12:00

Na de waarschuwing van vorige week dat je geen enkele tegenstander moet onderschatten staat vandaag de uitwedstrijd tegen WFB JO19-1 op het programma. Vorig seizoen gaf de toenmalige JO19 hier nog een ruime voorsprong uit handen en eindigde de wedstrijd toen in 6-6. Of het nu aan de kou lag, aan de laagstaande zon, het zanderige veld of het feit dat iedereen de avond ervoor op tijd op bed lag weet ik niet maar de jongens haalden stuk voor stuk niet het normale niveau. Nadat de scheidsrechter aan Mitchell had uitgelegd hoe de toss werkt kon er om 5 over 12 begonnen worden. Na een minuut of 10 is het WFB dat op 1-0 komt met een afstandsschot. Gelukkig is daar 5 minuten later al de gelijkmaker als Stan een vrije trap op het hoofd van Tim van Z. legt en die kopt de 1-1 binnen. Bij SSS lukt weinig vandaag: de bal bij een medespeler krijgen is al een hoogtepunt vandaag. Maar ja je weet dat je in een seizoen altijd zo’n wedstrijd hebt en de kunst is dan natuurlijk om geen puntverlies te leiden. Balverlies van SSS en een snelle counter van WFB betekend 2-1 en even later zelfs 3-1. Maar gelukkig vlak voor rust scoort Ryan nog de 3-2 zodat er nog een hele tweede helft is om verlies te voorkomen. In de 2e helft probeert SSS het wel maar echt gevaarlijk worden ze niet tot minuut 66 de bal vanuit de kluts voor de voeten van Rune komt en die scoort 3-3. Een paar minuten later is het Ian die de bal passt op rune maar de grote teen van de WFB keeper voorkomt een klaaswaalse voorsprong. Aan de andere kant moet Dylan nog 1x reddend optreden bij een uitbraak maar hij komt goed zijn doel uit en stelt zo een punt veilig voor SSS. Volgende week de topper tegen het ongeslagen Flakkee JO19-1.