JO19-1 bezorgd Flakkee JO19-1 eerste puntenverlies

24 november 2018 11:45

Scheidsrechter

B. v.d. Linden

Onbekend

Vandaag de topper thuis tegen Flakkee JO19-1, dat tot nu toe al zijn wedstrijden heeft gewonnen. Wel weer wat minder dat men deze topper heeft weggemoffeld op veld 3. Vanaf het begin zijn de bedoeling van SSS duidelijk en dat resulteert al binnen 5 minuten in een 1-0 voorsprong door Ryan. SSS blijft de aanval zoeken en ook Flakkee zoekt veelvuldig de aanval en zo ontstaat er een leuke wedstrijd. Daar waar Flakkee de mooiste kansen zelf om zeep helpt is het SSS dat na een minuut of 30 de 2-0 maakt en wederom is het Ryan die scoort. Flakkee laat zich niet onbetuigd en krijgt kans op kans maar Dylan lijkt onpasseerbaar vandaag en pakt werkelijk alles. Kort voor rust moet Rune na een botsing met een tegenstander het veld verlaten met een hevig bloedende lip. In de tweede helft is het Flakkee dat SSS onder druk zet maar wederom is het Dylan die alles heeft. SSS is maar spaarzaam gevaarlijk in de 2e helft maar het is wel raak als wederom Ryan scoort en zo wedstrijd lijkt te beslissen is het voordeel van SSS. Rune is inmiddels weer terug in het veld maar nu moeten Daan en Max geblesseerd het veld verlaten. En dan lijkt het Flakkee eindelijk om Dylan te passeren en zo de stand op 3-1 te brengen. Vervolgens maakt Ryan met een schitterende knal de 4-1 maar grensrechter staat met zijn vlag omhoog dus gaat dit doelpunt niet de boeken in. Flakkee zet alles op alles en maakt uiteindelijk de 3-2 met nog een paar minuten op de klok wordt het onnodig billenknijpen voor SSS maar gescoord wordt er niet meer en dus brengt SSS de eerste nederlaag toe aan Flakkee. Volgende week wacht de derby uit tegen Binnenmaas JO19-1.