Ryan Richard (intikker)

3e klasse 8

1 december 2018 14:30

Onbekend

Het is al enkele jaren geleden dat beide teams elkaar tegenkwamen in competitieverband. Binnenmaas (na de witte shirts en zwarte broeken toch de 3e grootste club van de toekomstige gemeente Hoeksche Waard) speelde de afgelopen jaren hoger dan SSS en SSS speelde meestal tegen Binnenmaas JO19-2. Maar nu komen ze elkaar dus tegen in competitieverband. Binnenmaas heeft de laatste jaren wat talenten zien vertrekken naar andere verenigingen in de Hoekse Waard en ook naar SSS. Corné treft vandaag dus al zijn oude teamgenoten. Tim v. Z. en  assistent trainer Wouter zijn afwezig door het traditionele familieweekend. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt en binnen 10 minuten kijkt SSS tegen een 2-0 achterstand aan. Overconcentratie of te gemakzuchtig? SSS herpakt zich en in minuut 28 is het Ryan (op aangeven van Rune) die de spanning in de wedstrijd terugbrengt. Nog voor de rust maakt SSS de achterstand ongedaan als Rune (op aangeven van Corné) de 2-2 tegen de touwen schiet. De tweede helft is nog maar net begonnen en het is Daan die Ryan in stelling brengt en zo staat SSS op een 2-3 voorsprong. SSS pakt door en, het zat er al een aantal weken aan te komen, het is Sam die scoort en zo de stand op 2-4 brengt. De 2-5 wordt gescoord door Ryan en de eindstand wordt bepaald door wederom Ryan die de 2-6 maakt. Wat een comeback van SSS! Volgende week geen programma voor SSS JO19-1 en dan op 15 december de laatste wedstrijd in deze najaarscompetitie uit tegen Rockanje JO19-1.