SSS MO17-1 pakt weer geen punten maar heeft wel het doel weer gevonden

4 - 1

SSS MO17-1

Meisjes onder 17 zaterdag, MO17-1, 1e klasse 4

28 januari 2017 13:10

Nadat twee weken op rij onze wedstrijd afgelast is mogen we nu eindelijk weer gaan beginnen. We gaan beginnen met een uitwedstrijd bij de nummer 2 van de competitie, PSV Poortugaal.

We begonnen helaas niet scherp genoeg aan de wedstrijd en kwamen daardoor snel op achterstand. Even later stonden we door een misverstand in de verdediging als snel op 2-0 achter.  De rest van de 1e helft ging het veel beter en kregen we ook nog wat kansjes maar helaas wisten we niet te scoren en dus gingen we met 2-0 rusten.

In de rust kregen de meiden nog een speech van Leen de Vries (bestuurslid van de dames afdeling). En dat leek te werken want we begonnen een stuk beter in de 2e helft en kregen gelijk een aantal kansen. Een mooie combinatie tussen Fenna en Charaya werd door Fenna prachtig afgerond en de aansluiting was een feit.  We bleven leuk voetballen met kansen op de gelijkmaker maar helaas was het Poortugaal die de 3-1 maakte. Daarna zakten het niveau weer ver weg en kwamen we niet meer aan voetballen toe.
Even daarna raakte Jaimy in een duel geblesseerd en door de verwarring in de verdediging wist de tegenstander de 4-1 te scoren. Jammer want met iets meer inzet en beleving hadden we hier zeker niet hoeven verliezen.
Volgende week uit tegen Zuidland gaan we opnieuw proberen om van die vervelende 0 punten af te komen.