70'

2e klasse 6*

16 februari 2019 12:00

J. van Zetten

Nadat er vorige week 8 spelers van de JO19-1 nodig waren in SSS 1, SSS 2 en SSS 3 en daarom de wedstrijd verzet is naar 20 april a.s. speelt de JO19-1 vandaag de 2e competitiewedstrijd thuis tegen Lekkerkerk JO19-1. Ryan speelt weer bij SSS 1 en Mitchel is geblesseerd  maar gelukkig kon Jasper weer geleend worden van de JO17-1. Na een gelijk opgaande strijd is het na ongeveer een kwartier een hoekschop voor SSS en deze wordt door Tim v. Z. in het doel gewerkt 1-0. Na ruim een half uur wordt de score verdubbeld als Rune de achterlijn haalt en zijn voorzet wordt door Stan in het doel getikt: 2-0. Even later lijkt het doel van Lekkerkerk wel een schiettent maar de bal wil er niet in maar dan komt de bal uiteindelijk voor de voeten van Noah en die schiet wel raak: 3-0. Het laatste deel van de 1e helft laat SSS even de touwtjes vieren en het is Lekkerkerk dat nu een aantal keer gevaarlijk wordt maar Dylan redt keer op keer en zo wordt de rust bereikt met een 3-0 voorsprong. De tweede helft is SSS het helemaal kwijt en mogen ze van geluk spreken dat Lekkerkerk her maar 1x van profiteert: 3-1. Langzaam herpakt SSS zich en het is Sam die de 4-1 over de keeper heen stift. De rest van de 2e helft is er verder weinig te beleven op het hoogstandje van Noah als hij 4 verdedigers het bos instuurt. De eerste 3 punten in de 2e klasse zijn binnen. De komende 2 weken is de JO19 vrij, de eerstvolgende wedstrijd is op 9 maart thuis tegen GHVV ’13 JO19-1.