JO19 speelt met 4-4 gelijk in de laatste thuiswedstrijd

Spijkenisse JO19-3

2e klasse 6*

18 mei 2019 12:00

K. (Karel) de Bie

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen alweer. Op veld 2 is Spijkenisse JO19-3 de tegenstander. Na een roerige week is het nu aan de spelers wat te laten zien op het veld. Spijkenisse komt al snel op      0-1 maar gelukkig volgt al snel de gelijkmaker van Tim v. Z.. Nog voor rust komt Spijkenisse op 1-2. In de 2e helft is het SSS dat goed uit de kleedkamer komt en door doelpunten van Jasper en Daan 2x op een 4-2 voorsprong komt. Heef SSS te diep moeten gaan voor deze voorsprong of was het de hitte? Maar Spijkenisse scoort nog 2x e zorgt zo voor een 4-4 eindstand. Volgende week zaterdag de laatste wedstrijd uit tegen Smitshoek JO19-3 en dan is het seizoen voorbij.