90'

2e klasse 6*

9 maart 2019 12:00

K. de Bie

De derde competitiewedstrijd en de derde thuiswedstrijd is tegen GHVV ’13 JO19-1. Met een flinke stormachtige wind wordt er 12.00 uur afgetrapt op veld 2. Jasper is inmiddels definitief overgeheveld van de JO17 naar de JO19 om het verlies van Ryan te compenseren. SSS neemt direct het heft in handen en na 8 minuten is daar de mooiste aanval van de wedstrijd als Rune de bal steekt op Jasper en zijn voorzet wordt binnengeschoten door Stan: 1-0. Mede door de stormachtige wind is het moeilijk voetballen en valt er verder in de eerste helft weinig te beleven. Kort voor rust echter komt GHVV ’13 op gelijke hoogte door een perfect ingeschoten vrije trap: 1-1 en dit is tevens de ruststand. In de tweede helft start SSS furieus en binnen 1 minuut is het Rune die de 2-1 scoort. Een minuut later is het alweer raak voor SSS als Tim v. Z. de 3-1 binnenschiet. De volgende 30 minuten golft het spel op en neer maar er is weinig gevaar voor beide doelen. Naarmate het einde van de wedstrijd nadert vervliegt het geloof in een goed resultaat bij GHVV ’13 en daar profiteert SSS optimaal van in de laatste 5 minuten. Eerst is het Tim v. Z. met de 4-1, Daan met de 5-1, Rune met de 6-1 en het is wederom Rune die de eindstand op bepaalt op 7-1. Volgende week de eerste uitwedstrijd van deze competitie en wel tegen Dilletant JO19-1.