Noah van Mourik (intikker)

2e klasse 6*

13 april 2019 11:45

Onbekend

De nummers 2 en 1 van de najaarscompetitie staan vandaag weer tegenover elkaar. Op 24 november vorig jaar eindigde deze wedstrijd in een 3-2 overwinning voor SSS. Ook in de voorjaarscompetitie staan beide teams in de buurt van elkaar alleen nu in de grote middenmoot. Dylan is weer hersteld van zijn blessure en neemt zijn plaats onder de lat weer in en ook Tim K. zal vandaag weer zijn eerste minuten gaan maken. SSS is in de eerste helft de bovenliggende partij en de kansen komen dan ook snel maar hoe mooi de kans ook is de bal wil er niet in. De Flakkee keeper heeft handen en voeten nodig om SSS van scoren af te houden en dat gaat hem goed af. Dan lijkt een schot van Stef de score te openen met  de punt van zijn schoen voorkomt de Flakkee keeper weer en doelpunt. Na een half uur is het dan eindelijk raak voor SSS als een afstandsschot van Stan er invliegt 0-1. Even later is Stan de aangever en kan Tim v. Z. de bal in het doel koppen 0-2. SSS gaat door met missen van kansen en dan komt toch die oude voetbalwet weer om de hoek kijken: als je de kansen zelf niet maakt dan doet de tegenstander dat wel en zo ook vandaag want de eerste de beste keer dat ze voor Dylan verschijnen is het 1-2. Na de rust gaat Flakkee op zoek naar de gelijkmaker maar daar waar SSS in de eerste kans op kans miste is het nu de beurt aan Flakkee, de mooiste kansen helpen ze om zeep. Uiteindelijk is het dan toch een keer raak en zo staat het 2-2. Vervolgens wordt er een doelpunt van SSS afgekeurd. Een kwartier voor het einde is het Mitchel die mee naar voren gaat en de 2-3 scoort. Door dit doelpunt lijkt de hoop op een resultaat te vervliegen bij Flakkee. SSS drukt door en Daan haalt vernietigend uit voor de 2-4. De eindstand wordt bepaalt door Noah die een voorzet van Stan binnenwerkt 2-5. Aanstaande woensdagavond de laatste wedstrijd in de HW Bokaal thuis tegen SHO JO19-1. Dat wordt 90 minuten de dubbeldekker parkeren…