SSS wint doelpuntrijke oefenwedstrijd van Oud-Beijerland

Oud-Beijerland 1

4 - 5

26 januari 2019 14:30

In verband met de algehele afgelasting door de KNVB dit weekend speelt SSS 1 een oefenwedstrijd uit tegen derdeklasser OSV. Naast de bekende blessuregevallen zitten Feni Bileti en Geir Sizoo ook in de lappenmand en is keeper Sylvano Diepeveen ziek. Ryan Richard (JO19-1) begint wederom in de basis en we zien Max van der Sluys (ook JO19-1) op de bank en hij zal in de tweede helft zijn debuut maken in SSS 1.

Al vrij snel komt SSS op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Frank van der Linden. Heel lang kan SSS niet genieten want OSV scoort al snel de gelijkmaker. SSS komt vervolgens weer snel op 1-2 door een mooie vrije trap van Gijs van de Zande maar ook deze keer scoort OSV snel de gelijkmaker. Een kwartier op de klok en al 4 doelpunten gezien maar dan stokt de productie van beide kanten. Na ruim een half uur is het Max Pelkman die schitterend de 2-3 maakt en dit is tevens de ruststand. Zoals al aangekondigd zien we aan het begin van de 2e helft het debuut van JO19 speler Max van der Sluys. In de 2e helft duurt het even voordat er weer gescoord wordt maar als er dan gescoord wordt dan volgen de doelpunten elkaar snel op. Na ongeveer 65 minuten is het Max Pelkman die SSS op een 2-4 voorsprong zet. Een paar minute later is het OSV dat de 3-4 scoort. Vervolgens is het Max Pelkman die, met zijn 3e van de middag, de stand op  3-5 brengt. Het slotakkoord is voor OSV dat de eindstand op 4-5 bepaalt. Volgende week gaat de competitie verder met een thuiswedstrijd tegen DCV.

Trainer Mark Smeding stuurde de volgende 11 spelers het veld in: Stan Moerland, Erik Blokland (46e Kjell Hoeve), Tim Lader, Stefan Gerritse, Jeffrey Heinen, Sven Moerland (46e Max van der Sluys),  Stefan Bervoets, Frank van der Linden, Gijs van de Zande, Max Pelkman en Ryan Richard (46e Julian van Dijk).