75'
Stan de Bruin (kopbal)

HW Bokaal JO19

1 april 2019 20:00

Vanavond de 1e wedstrijd in de voorronde van de HW Bokaal. Dit jaar is SSS ingedeeld in de A categorie welke verder bestaat uit NSVV JO19-1 en SHO JO19-1. Dat betekent dus dat we  de 3e JO19-1 van de Hoeksche Waard zijn en dat op zich is al een hele prestatie van SSS! Clubs als Strijen en Binnenmaas zitten in de B categorie. De nummers 1 en 2 plaatsten zich voor de finale, maakt SSS kans op de finale? Op papier zijn we kansloos maar het is en blijft voetbal en verrassingen zijn altijd mogelijk. SSS mist vanavond Tim K., Noah, Matthijs en Ryan. Vandaar dat Calvin en Ruben van de JO17 meereizen naar Numansdorp. Verjaardagen zijn verzet om bij deze el classico te zijn. In de eerste helft wordt SSS overlopen door NSVV. De NSVV keeper heeft, op wat terugspeelballen na, niets te doen in de 1e helft. Aan de andere kant heeft Dylan genoeg werk te doen. Waaronder 4x de bal uit he net halen. Ruststand 4-0. Ik weet net wat er in de siroop van beide teams zat maar in de 2e helft was NSVV geen schim meer van de ploeg uit de eerste helft en SSS ook niet maar dan in positieve zin. En in de eerste minuut van de 2e helft schiet Stan de 4-1 binnen en SSS gaat door en de 4-2 wordt gescoord door Mitchel maar wordt afgekeurd door de scheidsrechter wegens buitenspel en dit terwijl de NSVV grensrechter zet dat het geen buitenspel is blijft de scheidsrechter onbegrijpelijk toch bij zijn beslissing. NSVV komt in de 2e helft nog maar zeldzaam in de buurt van Dylan en die 2x dat ze er komen ligt eerst de lat in de weg en vervolgens tikt Dylan de bal over. Aan de andere kant scoort Stan de 4-2, die nu wel goedgekeurd wordt door de scheidsrechter. SSS gaat verder op zoek naar een doelpunt maar dichterbij komen ze helaas niet. Een prima 2e helft dus gewonnen met 0-2 maar in de eerste helft toch een beetje te veel ontzag voor de tegenstander? Als SSS compleet was geweest had er misschien wel een verrassing ingezeten maar helaas. Zaterdag een vroege competitiewedstrijd thuis tegen VVOR.