44'

HW Bokaal JO19

17 april 2019 20:00

R. Minnes

Vanavond de 2e en laatste wedstrijd in de voorronde HW Bokaal. Na NSVV JO19-1 (4-2 verlies) is vanavond SHO JO19-1 de tegenstander. Door de winst van NSVV op SHO is NSVV al zeker van een finaleplaats, de tegenstander komt uit de wedstrijd vanavond en SSS heeft genoeg aan een gelijkspel om de finale te bereiken maar dat zal een wonder zijn. SSS moet hopen dat SHO deze wedstrijd onderschat. De scout heeft SHO bekeken en het strijdplan is opgesteld. Maar dan zijn Mitchel en Sam ziek en moet het strijdplan aangepast worden. Stan de Vroed wordt erbij gehaald. Maar binnen 3 minuten kan het strijdplan al de prullenbak in als SHO simpel 0-1 maakt. Vervolgens heeft SHO geen kind aan SSS en loopt makkelijk uit naar 0-5 voordat Stan de Vroed de Klaaswaalse eer redt door de ruststand op 1-5 te bepalen. N maar hopen dat SHO het rustiger aan gaat doen in de 2e helft maar helaas voor SSS verzwakt SHO geen moment en loopt rustig uit naar een 1-11 eindstand. Daarmee zijn we dus het 3e beste JO19-1 team van de gemeente Hoeksche Waard en dat op zich is al een prestatie. De finale  JO19-1 (A categorie) wordt dus zoals verwacht: NSVV JO19-1 – SHO JO19-1. Beide teams gefeliciteerd en succes in de finale!