31'
46'
77'

30 maart 2019 13:00

Door omstandigheden ben ik wat aan de late kant met dit wedstrijdverslag. Afgelopen zaterdag speelde SSS JO19-1 een oefenwedstrijd uit tegen Slikkerveer JO19-1. Aftrap om 13.15 uur maar helaas geen scheidsrechter te zien… Het duurde allemaal zolang dat onze eigen scheidsrechter zich dan maar aanbiedt maar voordat hij dit doet komt er een scheidsrechter aanrennen en eindelijk konden we om 14.00 uur aftrappen. Het is allemaal zo vanzelfsprekend maar nu merken jullie maar weer eens hoe goed dit soort zaken dan weer geregeld is bij ons op Klaaswaal. Een eerste helft zoals er maar weinig geweest zijn dit seizoen volgt. Goed spel, mooie passes al met al een genot voor het oog. Na 12 minuten is het Tim v. Z. die een vrije trap van Ryan (hij is er weer even terug) binnenkopt. Een schitterende pass van Noah (aan de zijlijn merkt iemand op dat het een raadsel is dat hij nog geen speelminuten in SSS 1 heeft gehad) op Daan die vervolgens Ryan vrij ziet staan en het staat 0-2. SSS gaat door en uit een pass van Jasper is het Daan die de 0-3 scoort. Nog geen minuut later is het Stan die Ryan in staat stelt de 0-4 te scoren. De 0-5 komt ook van Ryan die een fout in de Slikkerveer verdediging genadeloos afstraft. De ruststand wordt bepaald door Stan die uit de rebound de 0-6 maakt. Maar zoals zo vaak dit seizoen speelt SSS maar 1 goede helft, de tweede helft is het aanzien niet waard. Direct in de 1e minuut scoort Slikkerveer de 1-6. Er volgt nog een SSS doelpunt als Tim passt op Daan en die scoort 1-7 maar verder is het niet best. Dylan moet zich nog een keer helemaal strekken om een doelpunt van de aanvoerder van Slikkerveer te voorkomen. Na afloop volgt er dan wel de beloning voor het feit dat we naar Ridderkerk zijn gekomen ipv dat we lekker op Klaaswaal speelden. Maandag 1 april (geen grap) speelt SSS JO19-1 de eerste wedstrijd in de voorronde van de HW Bokaal uit tegen NSVV JO19-1. Bij de wedkantoren staat de notering voor een gelijkspel/winst van SSS op 1:2000.