Korfbal uitslag levert SSS MO17-1 helaas maar 1 punt op tegen JHR.

JHR MO17-1

Meisjes onder 17 zaterdag, MO17-1, 1e klasse 4

4 maart 2017 14:30

Eindelijk weer eens een thuiswedstrijd op het programma. We spelen vandaag om 14.30 uur thuis tegen JHR. Afwezig zijn Sterre Britt Lisa en Charaya. We begonnen met Mandy in het doel. Achterin Lois Sabine Fabienne en Joelle. Op het middenveld Milou Fenna en Nina. Voorin Amber Kim en Demi. Dus begonnen Sanne, Myrthe, Jaimy op de bank. En daar zit gelukkig ook Wendy weer na een lange blessure aan haar sleutelbeen is ze gelukkig weer hersteld en kan ze weer mee doen.

We begonnen goed aan de wedstrijd in onze zwarte uit shirts en in de 10e minuut Schiet Fenna de bal naar Demi en die schiet de bal in de linkerhoek 1-0! Een lekker begin van de wedstrijd. Een paar minuten later schiet er een van JHR de bal voor de voeten van Kim en schiet Kim de 2-0 binnen. De meiden zitten lekker in het spel en in de 17e minuut is het Kim die de 3-0 binnen tikt na een assist van Amber. Volgens mij zijn de meiden ervan geschrokken dat ze met 3-0 voor staan want een minuut later ligt de bal bij ons in het netje 3-1. Helaas zakken de meiden nu in en loopt het niet zo lekker. Bij de tegenpartij word veel geschreeuwd en denk dat de meiden daar zo van onder de indruk zijn en wat intimiderend overkomt dat we niet meer in ons spel komen en schiet JHR in de 24e minuut de 3-2 binnen. En in de 35e minuut ook de 3-3. Na een assist van Fenna scoort Kim de 4-3.

Tijd voor de rust. Even een goed gesprek in de kleedkamer wat we eraan gaan doen en dan na een kwartier vol goede moet weer het veld op want dit kan en mag je echt niet verliezen.

De 2e helft begint redelijk Amber heeft een kans maar haar schot komt tegen de lat en in de rebound probeert Wendy de bal nog in het netje te krijgen maar ook die komt helaas tegen de lat, het zit ook niet echt mee. Even later geeft Kim de bal voor Wendy kopt hem door en kan Fenna de 5-3 binnen tikken. Dit kan niet meer misgaan toch?????? JHR Schiet in de 51e minuut de bal over Mandy heen en zo is het weer 5-4 en zo wordt het toch weer spannend. Na een corner van Kim komt de bal voor de voeten van Demi en die schiet van af randje 16 meter mooi de bal in de kruising. Helaas krijgen we na 5 minuten weer een tegen doelpunt en is het 6-5. Met nog een minuut of 10 te gaan is het ondanks het matige spel wel een spannend einde van de wedstrijd. Helaas kunnen we het niet vast houden en scoort JHR de 6-6 en hebben we de punten vandaag echt weer weggegeven. Zo zat vandaag bij JHR alles mee en helaas bij ons veel tegen. We hadden het verdiend om te winnen of eigenlijk hadden hun geen punt verdiend. Maar helaas eindigt deze wedstrijd in een korfbal uitslag.

Sanne bedankt voor je inzet en het meedoen vandaag.

Volgende week moeten we er  voor de volle 100% tegenaan met z’n allen we spellen dan thuis om 14.30 uur tegen Jonge Spartaan MO17-1.