Dennis de Cauwer (intikker)
86'

4 mei 2019 14:30

D. Kayen

Ter voorbereiding op de laatste 3 wedstrijden van het seizoen speelt SSS een oefenwedstrijd tegen Rotterdam United. Al in de 5e minuut is het Feni Bileti die de score opent voor de thuisclub 1-0. Een kwartier later is het wederom Feni Bileti die het net laat bollen 2-0. Op slag van rust doet Rotterdam United iets terug en bepaalt de ruststand op 2-1. In de 52e minuut is het Frank van der Linden die onderuit gehaald wordt binnen de beruchte lijnen en de toegewezen strafschop wordt feilloos benut door Max Pelkman 3-1. In de 61e minuut is het Max Pelkman die Frank van der Linden in staat stelt de 4-1 binnen te schieten. In de 70e minuut is het een te korte terugspeelbal op keeper Ricardo Minnes welke wordt onderschept en dat betekent 4-2. Een kwartier voor het einde zien we de rentree van Dennis de Cauwer die hersteld is van zijn beenbreuk en weer wedstrijdritme kan gaan opdoen. En hij heeft maar 11 minuten nodig om de eindstand op 5-2 te bepalen na een afgemeten voorzet van Maarten van Rennes. Volgende week gaat de competitie verder met een uitwedstrijd tegen Spirit, aanvang 15.00 uur.